KEKO j.d.o.o.

OIB : 88254539503

vlasnik studia : ŽELJKO HORVATIĆ

direktor : ŽELJKO HORVATIĆ

kontakt : 0981603993

Obavljamo foto-video djelatnosti na području cijele Hrvatske i šire. ZAGREB, KARLOVAC, VRBOVEC, BJELOVAR, KOPRIVNICA, OSIJEK, RIJEKA, ZADAR, SPLIT, DUBROVNIK itd......

Budući mladenci !!!!

Trebate originalan video i ekskluzivne fotografije ? Pogledajte naše fotografije i video KEKO studia ovdje na ŠLIPERX stranici.

Udaljite se od stereotipnih ponuda! Sa Keko ekipom razveselite obitelj i drage osobe kvalitetno moderno i sa stilom! Informirajte se o najnovijim ponudama i stilovima. Imamo ekskluzivne ponude sa nevjerojatno pristupačnim cijenama. Nudimo uvijek najsuvremeniju tehnologiju, Fuul HD post-produkciju obrade videa, visokokvalitetni kožni albumi, jedinstveni unikatni weddingbook-ovi u Hrvatskoj.

Nenametljivo snimamo svaki Vaš jedinstven trenutak. Emocije, atmosferu, pokoju suzu i svaki Vaš smješak pretvoriti ćemo u atraktivnu vizualnu priču koja će Vam biti neprocjenjiva vrijednost u budućnosti.

Na web stranici KEKO STUDIO / www.kekostudio.com možete vidjeti sve vrste fotografija i našeg stila rada, na YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCoe9CashuXzh_Vg6qJUT_YA?view_as=subscriber možete pregledavati nove stilove, radove, nove trendove naše video produkcije.

Neki stilovi video projekata su naš proizvod (trend), imamo uvijek nove stilove obrade fotografije po čemu smo unikatni, no to su bivši i budući mladenci dobro uvidjeli.

Kvalitetnim pripremama za tržište i stvaranjem uvjeta za buduće poslovanje stvorili smo najkvalitetnije i vrlo pristupačne ekskluzivne ponude vjenčanja u Hrvatskoj, uvjerite se u to sami.

Specijaliziranim kamerama, DSLR aparatima i vrlo specijaliziranim dodatnim uređajima možemo snimati pod vodom te vršiti snimanja ekstremnih kadrova iz zraka raznim letjelicama.

Svatko može napraviti video i fotografiju dobro, no genijalna ekipa KEKO STUDIA će to napraviti drugačije, malo bolje, suvremenije, urbanije i sa ljubavlju. Uvjerite se u našu kvalitetu ponudama kontaktirajući nas. Ponude šaljemo isključivo na Vaš upit mailom ili u inboks Facebook. Možete nas kontaktirati na broj mobitela 098 160 3993 ili u inboks.